Etusivu
Ajankohtaista
Harrastukset
Koulutunti
Lemmikit
Peliarvostelut
Keskipohjanmaa
Teatteri
LASTEN YLIOPISTO
2009-2013 Lasten Yliopisto
Kp24
Gepardi


Pe 6.12. 04:51
Nimipäivä: Niilo, Niko, Niklas ja Nikolai

Telinevoimistelu Harrastukset

Ympäri käydään ja yhteen tullaan. Santeri Kujanpää vauhdissa. Temppua varmistamassa Kokkolan Jymyn ohjaaja Heini Nissinen sekä Elisa Kähönen Nivalan Urheilijoista. Kuva: Clas-Olav SlotteTelinevoimistelusta onnistumisen elämyksiä kaikille lapsille
Hei, tää on kivaa!

Ei ihan ensimmäinen asia lasten ja nuorten mieliharrastusten top tenissä. Telinevoimistelu nimittäin.
Vai onko käsitys sittenkin väärä tai ainakin pahasti vanhentunut? Kokkolan Jymyn temppujumppalaisiin kuuluvan Santeri Kujanpään ilme kertoo väärentämättömästi, että kivaa on. Siitä huolimatta, että poika on likimain korkkiruuvilla taiteillessaan jyväskyläläisen Erkki Tervon ideoimalla radalla.
Tervon mukaan oleellisinta on, että kaikki lapset pääsevät kokemaan liikunnan olennaisimman asian. Tunteen, että ”jess”, minä onnistuin.
– Aikaisemmin yritettiin teettää liian vaikeita liikkeitä liian vaikeilla telineillä. Lasten onnistumisen ilo on juuri se asia, joka minua kaikkein eniten motivoi, Kokkolassa viikonvaihteessa lastenohjaajia opastanut Tervo vahvistaa.
Jukka Anias
KOKKOLA (KP)
Kuvassa: Ympäri käydään ja yhteen tullaan. Santeri Kujanpää vauhdissa. Temppua varmistamassa Kokkolan Jymyn ohjaaja Heini Nissinen sekä Elisa Kähönen Nivalan Urheilijoista. Kuva: Clas-Olav Slotte


Telinevoimistelu
Parkour
Kilpatanssi
Skeittailu
Virkkaa perhonen
Elisa elää eläimille
Liikunta pitää mielen virkeänä
Hevoshullun tie vei ammattiin
karjanäyttely
Urheilevat urheilutoimittajat
Palaute Kp24 Kosila Digimedia Etusivu