Etusivu
Ajankohtaista
Harrastukset
Koulutunti
Lemmikit
Peliarvostelut
Keskipohjanmaa
Teatteri
LASTEN YLIOPISTO
2009-2013 Lasten Yliopisto
Kp24
Gepardi


Pe 6.12. 05:53
Nimipäivä: Niilo, Niko, Niklas ja Nikolai

RuneScape Peliarvostelut

RuneScape - Nettiroolipelien ykkönen

RuneScapeJagexin tekemä javascript nettiroolipeli  RuneScape alkaa siitä kun luodaan itselleen mieluisan näköisen hahmon muokkaamalla  hahmon paidan, hiusten ja jopa ihon väriä. Sen jälkeen se ilmestyy RuneScapen harjoittelukenttään jossa ainakin vasta-alkanut pelaaja pääsee jyvälle pelin ideasta joka on hahmon kehittäminen erillaisissa asioissa esim. kalastus, kokkaus, taistelu, malmin louhiminen ja siitä aseita tekeminen sekä erillaisien tehtävien suorittaminen josta aina saa jotain palkinnoksi joka voi olla esim. kehitystä jossain taidossa tai rahaa (RuneScapen raha = gp = goldpoint).

RuneScapea pelataan sivulla www.runescape.com ja siitä on sekä ilmainen ja maksullinen versio (free ja member) jotka eroavat siinä että maksullisessa on enemmän vihollisia ja pari uutta asetta, lisää kehitys mahdollisuuksia, pari uutta toimintoa ja tehtävää.

RuneScapesta tekee hauskan ainakin se että jokainen vastaan tuleva hahmo on yleensä toinen pelaaja jonka kanssa voi jutella niin privaatissa kuin julkisessa muodossa ja että sitä pelataan ympäri maailmaa joten voi yllättäin saada chattikaverin vaikkapa Englannista.

RuneScapessa monet ovat luoneet oman claanin (jengiporukan) jolla on omat nettisivut (sivut on helpointa tehdä Avidgamerssiin, www.avidgamers.com) ja omat sisäiset tapahtumat.

Peli sopii siinä 8 - 35 vuotiaille.

 

Linkkejä RuneScapeen liittyviin sivuihin:

- tip.it/runescape, www.scapeboard.com, www.zybez.com, www.avidgamers.com/muscot (oma klaanini).

 

Ps. Tää on yks klaani johon voi liittyä jos pelaa RuneScapea www.avidgamers.com/muscot. Jos on jotain kysyttävää pelistä nii mailaa osotteeseen shaotaga@mbnet.fi.

 

Kirjoittanut:

X_Friction_XRuneScape
Mario Thousand Year Door
Sims: Elämäntarinat
Palaute Kp24 Kosila Digimedia Etusivu